Main Page Sitemap

Telefoon nummer is geblokkeerd van de gratis chat-lijn


Begin 2016 werd de betalende abonnementsvorm afgevoerd.
Ik heb mijn chats per ongeluk verwijderd.
Blijft dit icoontje lang in beeld staan, dan is er iets mis met je internetverbinding.
Geen handelingen op je computer verrichten.Oproep gemist en nieuwsgierig?Zo zijn de vlaggen licht-, water- en wasecht en dubbelnaads gezoomd.Hoe verander ik het notificatiegeluid?De in juli 2015 geïntroduceerde functionaliteit Ongelezen (die verschijnt als je onder Chats met je vinger op een gesprek naar rechts schuift) is enkel een middel voor jezelf om chats te markeren die je bijvoorbeeld nog moet beantwoorden.Verder is er de mogelijkheid om fotos van leden te beoordelen.het bericht wordt verstuurd.Op dat moment kan je het versturen al niet meer ongedaan maken.Hoe kan ik WhatsApp op mijn computer gebruiken?Vanuit het buitenland word je gebeld dat er een pakje voor je klaarligt.Berichten die hij of zij naar jou stuurt, worden simpelweg niet meer afgeleverd op je telefoon.Let op: bellen naar noodnummers, zoals 112, is via WhatsApp níet mogelijk.Als je een bericht gelezen hebt (dat wil zeggen geopend in WhatsApp) dan zal de verzender ervan blauwe vinkjes zien, ongeacht of jij het betreffende gesprek daarna op Ongelezen hebt gezet.Niettemin is er aantal aanwijzingen die aangeven dat iemand gay depressie chat jou geblokkeerd heeft: Je kan niet langer de informatie Laatst gezien of de status Online van deze contactpersoon zien.Ook kan met behulp van een bandje het geluid nagedaan dat je hoort als een nummer niet bestaat.Deze oplichters verdienen geld aan de nieuwsgierigheid van andere mensen.We zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen.Contacten en chats worden enkel op je telefoon opgeslagen en kunnen dus niet zomaar op een ander toestel terechtkomen, ook al heeft die persoon jouw oude nummer.Op deze wijze leer je echt iemand kennen zonder dat je weet hoe iemand eruit ziet.Wanneer je echt goed contact met iemand hebt dan zullen de fotos kenbaar worden gemaakt.
Dat transfereren is enkel mogelijk wanneer je op hetzelfde platform blijft, dus bijvoorbeeld van een oude Android-telefoon naar een nieuwe Android-telefoon.



Wanneer je iemand verwijdert bij Chats, dan verdwijnt deze persoon uit je chatlijst.
Wat gebeurt er als ik iemand blokkeer?

[L_RANDNUM-10-999]
Sitemap